Nieuwe CFO Redevco

Manolito van Ardenne wordt per 1 november CFO bij de vastgoedinvesteerder.

De internationale vastgoedinvesteerder Redevco benoemt Manolito van Ardenne tot CFO. Op 1 november 2019 zal Van Ardenne, nu nog Directeur Fonds Management Redevco, Marcel Eggenkamp opvolgen.

“Ik ben zeer tevreden dat we een geschikte kandidaat hebben gevonden, die is opgewassen tegen de rol van CFO. Deze functie is cruciaal binnen Redevco voor het uitvoeren van de acquisitiestrategie en het realiseren van de ambities van de investeerders,” aldus Redevco-CEO Andrew Vaughan. “Manolito heeft in zijn 13 jaren bij Redevco een hoog niveau van ervaring opgebouwd en een brede visie ontwikkeld op de organisatie. Hij toont consistent leiderschap, wat hem een excellente kandidaat maakt voor deze rol.”

“Ik verheug me om deze volgende stap te mogen maken in het bedrijf. Door de jaren heen heb ik de kans gehad om te werken in verschillende vakgebieden met vele experts en vaardige collega’s,” aldus Van Ardenne. “Ik kijk ernaar uit om die samenwerking te vervolgen en deel uit te maken van een bedrijf dat zichzelf ontwikkelt en relevant blijft in een snel veranderende wereld.” 

Van Ardenne begon in het bedrijf als Business Controller waarna hij al snel de functie Group Controller ging uitoefenen. Na 2013 speelde hij een belangrijke rol in het voorbereiden van samenwerken met externe partners, resulterend in een eerste joint venture in 2015. In 2014 werd Van Ardenne Directeur Fonds Management en Fonds Directeur. 

Eerder was Van Ardenne werkzaam bij KPMG Business Advisory Services als Financieel & Herstructurerings-consultant. Hij behaalde een Master of Economics aan de Universiteit van Groningen en een Executive Master in Finance & Control aan de Business University Nyenrode. 
In zijn nieuwe functie blijft hij betrokken bij Redevco’s Investment Committees voor Retail en Woningvastgoed.