Pieter Pijper nieuwe CFO Janssen de Jong Groep

Pieter Pijper wordt per 20 augustus CFO en lid van de raad van bestuur van Janssen de Jong Groep.

Hij volgt Pieter van Gulik op die 18 jaar lid van de raad van bestuur is geweest, onder andere als CFO bij de bouw- en vastgoedonderneming. Als aandeelhouder blijft de heer van Gulik betrokken bij de Groep.

Pieter Pijper (51) heeft een brede financiële ervaring in de branche, nationaal en internationaal. Tot voor kort was hij werkzaam als CFO bij Strukton-moeder Oranjewoud N.V. Hij vertrok daar per februari omdat hij het tijd vond voor een nieuwe uitdaging, buiten het concern. Voor die tijd werkte hij onder meer voor de internationaal opererende Antea Group bedrijven en bij Deltares.

“Pieter heeft een stevige financiële achtergrond en heeft ook internationale ervaring wat van pas komt bij onze bedrijven in de Caribbean en projecten in Afrika en Polen. Pieter staat bekend als een innovatieve financial met een zeer sterk netwerk. Zijn kennis en ervaring passen  goed bij onze ambities en strategische doelstellingen“, aldus Hans Huis in ’t Veld, president-commissaris van Janssen de Jong Groep

Vanaf 1 september 2018 bestaat de Raad van Bestuur van Janssen de Jong Groep uit Hans Smits CEO en Pieter Pijper CFO.