Van Eijk naar NN Schade & Inkomen

Sandra van Eijk (1971) stopt bij Nationale-Nederlanden als CFO Bank en begint als CFO Schade & Inkomen.

'Sandra van Eijk is zeer ervaren op het gebied van Finance, Control en Risk', schrijft Nationale-Nederlanden (NN) in een persverklaring op de website. In 2009 werd Van Eijk CFO voor NN Particulieren en sinds 2013 is zij CFO bij NN Bank met de verantwoordelijkheid voor Financial Accounting, Management Accounting en Treasury-teams. 'NN Bank is de laatste jaren sterk gegroeid en heeft in die tijd zowel delen van WestlandUtrecht Bank als Delta Lloyd Bank geïntegreerd.'

'Sandra heeft ruim 24 jaar ervaring op het gebied van Finance en Risk' , zegt Leon van Riet, CEO NN Schade & Inkomen. 'Zij combineert diepgaande inhoudelijke kennis op deze vakgebieden met bijna 20 jaar managementervaring.' Behalve voor NN werkte Van Eijk bijvoorbeeld ook bijna acht jaar voor de Postbank, waar zij uiteindelijk hoofd Management Accounting was, en ruim drie jaar als Manager Finance & Risk bij ING.

Kees van Kalveen, die momenteel aan het hoofd staat van Treasury bij NN Bank, zal de functie van Van Eijk ad interim overnemen totdat een opvolger is gevonden.

Sandra van Eijk in 2015 bij de door de CFO Community georganiseerde rondetafeldiscussie, in gezelschap van (v.l.n.r.): Epco Pottinga, Kevin Mottard, Hans de Vriese, Hans Brands, Arjan Blok, Simcha Knol, Rob Leicher en Peter Veenstra.