Voormalig CFO Han Kolff wordt CEO HeadFirst Group

Ervaren finance-leider Han Kolff maakt de stap naar CEO van een full service HR-dienstverlener.

HeadFirst Group, marktleider op het gebied van professioneel organiseren van externe inhuur, heeft Han Kolff benoemd als CEO. Hij neemt deze rol over van Gert-Jan Schellingerhout. Sinds maart van dit jaar bekleedt Kolff al de functie van voorzitter van de board bij HeadFirst Group.

Han Holff was lange tijd de tweede financiële man bij Randstand Holding. Daarvoor vervulde hij leidende finance-rollen bij o.a. Danone en Heineken. In zijn laatste rol was hij CFO bij TMF Group. Ook was Kolff lange tijd board member en adviseur van de CFO Community. 

De groeistrategie van HeadFirst Group, zowel nationaal als internationaal, wordt onder leiding van Kolff voortgezet. De focus ligt hierbij op het bestendigen en uitbreiden van haar rol als full service HR-dienstverlener, innoveren met slimme online oplossingen en waarde toevoegen met rijke data. Han Kolff: “We geloven dat schaalgrootte, versterkt door ons online platform, en gecombineerd met een persoonlijke aanpak de sleutel tot succes is. Ik kijk ernaar uit onze ambities gezamenlijk waar te maken.”