YoungCapital benoemt Sebastiaan van Welie tot nieuwe CFO

Van Welie treedt aan op 1 oktober.

Jongeren- en recruitmentspecialist YoungCapital heeft Sebastiaan van Welie benoemd tot Chief Financial Officer. Met meer dan 20 jaar ervaring in financiële leiderschapsrollen, onder andere als CFO bij Warner Music Benelux, gaat hij een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van de groeistrategie van YoungCapital.

Generatieve AI betekent een cruciaal keerpunt voor CFO’s. Het kan veel taken automatiseren, waardoor er meer tijd is voor strategische beslissingen. Maar hoe ver zijn we écht met AI in finance? En hoe ver ben jij met jouw AI-implementatie? Het is tijd voor het eerlijke gesprek tijdens CFO Studio. Meld je nu gratis aan en praat live mee op 2 oktober!

“Met de komst van Sebastiaan versterken we ons managementteam op een belangrijk moment in de ontwikkeling van YoungCapital. Onze markt is flink in beweging. Sebastiaan heeft een bewezen track record als het gaat om het creëren van robuuste maar wendbare organisaties in beweeglijke markten. Ik weet zeker dat zijn expertise ons gaat helpen om de kansen te benutten die nu ontstaan op de arbeidsmarkt en YoungCapital naar de volgende fase van groei te begeleiden,” aldus Lauren van der Heijden, CEO van YoungCapital.

Lees ook op CFO.nl: Sebastiaan van Welie (CFO van Warner Music Benelux): “Als er één industrie data driven is, dan is het wel muziekstreaming.”

 

In eerdere functies bij onder andere Heineken, TomTom en Warner Music Benelux heeft Van Welie strategische en financiële transformaties geleid. Van Welie is enthousiast om zijn expertise in te zetten bij YoungCapital: “De focus op het ontwikkelen van jong talent en de innovatieve aanpak van YoungCapital sluiten naadloos aan bij mijn visie. De campagnes bliezen mij altijd al omver, en ik ben super trots dat ik daar nu onderdeel van mag zijn. Ik kijk ernaar uit om het bedrijf financieel verder te versterken en de groeiambities te ondersteunen.”

Wil jij elke vrijdag de beste interviews, exclusief nieuws uit de CFO Community en waardevolle inzichten rechtstreeks in je mailbox? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis CFO.nl nieuwsbrief en mis niets meer.

Lees ook op CFO.nl: Peter Ligteringen (CFO YoungCapital): “Uitzenden blijft al met al een marge-business die over stuivers gaat.”

Gerelateerde artikelen