CFO Profiel: Antonio Rodriguez

Antonio Rodriguez is sinds januari 2015 CFO van Royal A-ware. Hij is hier verantwoordelijk voor de financiën en ICT en medeverantwoordelijk voor de strategie van het familiebedrijf.

Voordat Rodriguez in dienst trad bij Royal A-ware werkte hij als directeur control bij Detailresult Group (o.a bekend van supermarktketen Dirk van de Broek). Hij was hier iets meer dan vier jaar in dienst. In zijn functie was hij eindverantwoordelijk voor het totale financiële beleid. In 2015 werd Rodriguez benoemd tot CFO van Royal A-ware. 

In een persbericht stelde Royal A-ware toen dat Rodriguez veel ervaring heeft met financiële functies binnen foodbedrijven en familiebedrijven. “Daarnaast sluit zijn ervaring met het efficiënter organiseren van financiële en administratieve processen logisch aan op onze strategie om kostenbewust te werken en als ketenregisseur optimaal in te spelen op de wensen van onze klanten”, aldus Jan Anker, CEO van Royal A-ware.

Lees ook: Antonio Rodriguez (RA/RC) wordt CFO van A-ware Food Group
 


Over Royal A-ware
Koninklijke A-ware Food Group (handelsnaam Royal A-ware) is een Nederlands familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van kaas. De onderneming is in 2010 ontstaan uit een fusie van Anker Cheese en Bouter Cheese, in 2015 ontving het bedrijf het koninklijk predicaat. Onder Koninklijke A-ware Food Group vallen twee zelfstandig opererende bedrijven: Royal A-ware en AB Transport Group. Het moederconcern heeft vestigingen in Nederland en België en heeft meer dan 1200 medewerkers in dienst. De omzet van het familiebedrijf in 2016 bedroeg 1,2 miljard euro, met een nettowinst van 18 miljoen.

Naam:                 Antonio Rodriguez
Bedrijf:                Royal A-ware Food Group
Geboortejaar:    1970

Carrière
2015 – heden      CFO, Royal A-ware
2010 – 2014        Directeur Control, Detailresult Group N.V.

Opleidingen
2005 – 2008        RC, Registercontroller, Erasmus Universiteit Rotterdam
1995 – 1998        RA, Registeraccount, Universiteit van Tilburg
1992 – 1994        Drs., Bedrijfseconomie, Tilburg Universiteit
1988 – 1992        Ichthus Hogeschool (HEAO), Bedrijfseconomie

Raad van Bestuur
Jan Anker                   CEO
Antonio Rodriguez    CFO
Klaas de Jong            COO 

Dit profiel is onderdeel van een reeks. Op CFO.nl worden alle Nederlandse top-CFO's geportretteerd in de rubriek Who's who.

Gerelateerde artikelen