CFO Profiel: Hans Kamps

Hans Kamps was tot 2018 Chief Financial Officer van Boskalis. Hij was vanaf 2006 werkzaam in deze functie. Kamps is al vanaf 1986 werkzaam geweest voor Boskalis. Hij heeft door de jaren heen verschillende functies uitgeoefend, om in 2004 als Group Manager te gaan werken.

Twee jaar later maakte Kamps de stap naar CFO van het bedrijf. Naast zijn werkzaamheden als CFO van Boskalis was Kamps ook actief als commissaris van Sligro Food Group, en was hij Lid van de raad van bestuur van zowel Stichting Fondsenbeheer Waterbouw als van de Stichting Bedrijfstakpensioenfonds Waterbouw.

Kamps is in het bezit van zijn diploma bedrijfseconomie. 

Over Boskalis

Koninklijke Boskalis Westminister N.V. zoals de volledige naam van het bedrijf luidt, is een Nederlands bedrijf. Het is het grootste bedrijf wat betreft uitbaggeren. De werkzaamheden van Boskalis bevatten voornamelijk landaanwinning, de aanleg en onderhoud van havens en vaarwegen, en het beschermen van kusten en oevers. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer een kleine 8500 werknemers in dienst. Over 2014 draaide Boskalis een omzet van ongeveer 3,1 miljard euro.

 

Naam:

Hans Kamps

Bedrijf:

Geboortejaar:

1959

Nationaliteit:

Nederlands

Carrière

2006 – 2018

CFO, Boskalis

2004 – 2006

group manager, Boskalis

1986 – 2004

diverse functies, Boskalis

1986 – 1986

Diverse functies, Schuitema

– 1986

consultant, Ernst & Whinney

 

Opleidingen

 

Bedrijfseconomie 

 

Nevenfuncties

Commissaris, Sligro Food Group

Lid Raad van Bestuur, Stichting Fondsenbeheer Waterbouw

Lid Raad van Bestuur, Stichting Bedrijfstakpensioenfonds Waterbouw

Dit profiel is onderdeel van een reeks. Op CFO.nl worden alle Nederlandse top-CFO's geportretteerd in de rubriek Who's who.

Gerelateerde artikelen