CFO’s strijden tijdens Executive Open 2018

Golfbaan The International in Badhoevedorp vormde gisteren het strijdperk voor alweer de derde editie van de Dutch Executive Open.

Het maatpak mocht in de kast blijven. Executives verruilden woensdag de bestuurskamer in voor de golfbaan. Bedrijfsresultaat, kostenbesparingen en KPI’s deden er even niet toe. Aantal slagen en par, dat zijn de cijfers waar het om draait tijdens de Executive Open.

–>> Bekijk hier alle foto's

Zo’n veertig dertig deelnemers verzamelden zich ’s ochtends al vroeg op golfbaan The International voor het jaarlijkse toernooi, waarbij Workday en Alex van Groningen de handen ineen slaan. Voordat de strijd kon losbarsten, stond een uitgebreid ontbijt op de deelnemers te wachten. En net als vorig jaar vond het golftoernooi plaats onder prachtige weersomstandigheden. 

Het idee voor voor het evenement ontstond drie jaar geleden, toen een aantal CFO’s samenkwam op het KLM Open. Het was de start van de Dutch Executive Open. Na vele enthousiaste reacties op die eerste editie was dit nu al de derde keer dat de executives samenkwamen om te golfen en na afloop na te praten bij de borrel.

In teams van drie streden de deelnemers om de eer. De executives speelden 18 holes, met onderweg stops voor eten en drinken. Er werd gespeeld volgens de regels van Texas Scramble, een vaak gebruikte vorm bij bedrijfswedstrijden. Tegen vieren keerden de deelnemers terug in het Clubhouse.

Tijdens de borrel op het ruime terras, vond de prijsuitreiking plaats. Dit jaar won het team bestaande uit Ronald van Hees (CZ), Binne Visser (Kramp) en Ronald Huber (Workday) de eerste prijs. Ook waren er prijzen voor the longest en voor de neary. Caroline van den Bosch (Emeritor) had de verste slag bij de vrouwen, bij de mannen was dit Eric Taal (CFO Meneba). De neary was van Onno Jacobs.


Organisator Maaike Hilbrand van Workday reikt de prijzen uit


De winnaars