High Performance Finance Study 2014 van start

High Performance Businesses presteren consequent beter dan vergelijkbare bedrijven in dezelfde branche. Kenmerkend voor deze organisaties is dat de financiële functie zich heeft ontwikkeld van Compliance & Control naar sturen op de Competitive advantage van de onderneming. Waar staat de Nederlandse CFO ten opzichte van collega’s in de Benelux?

Wat is de rol en invloed van de CFO bij het bereiken van High Performance in topondernemingen uit de Benelux?  Hoe onderscheiden de High performers zich van het middenveld? En wat kenmerkt een Finance Master?

Deze vragen staan centraal in de Benelux editie van de High Performance Finance Study 2014. In navolging van het wereldwijde onderzoek naar High Performance, starten wij een speciale editie voor Nederland, België en Luxemburg .

Hierdoor ontstaat een unieke vergelijking tussen ondernemingen uit de drie buurlanden. Wat kunnen we van elkaar leren? Deze lessons learned zullen gedurende het hele jaar besproken worden tijdens bijeenkomsten voor en met CFO’s. Voor de Benelux editi van het onderzoek hebben Accenture, CFO Magazine Nederland en CFOMagazine België de handen ineen geslagen. Het onderzoek biedt u en ons de unieke mogelijkheid om de stand van zaken binnen de CFO Community in de Benelux in beeld te brengen.

Uw deelname is van onschatbare waarde voor inzicht in en kennis over de financiële functie. U kunt direct profiteren van de resultaten en de gesprekken daarover binnen de CFO Association.

Bent u CFO van een Nederlandse toponderneming en wilt u meer informatie ontvangen of direct deelnemen aan het unieke onderzoek? Neem dan contact met ons op via jmorsch@alexvangroningen.nl.

 

Als deelnemer aan het onderzoek wordt u uitgenodigd voor een exclusief CFO diner georganiseerd door de CFO Association. Gedurende deze avond bespreken we samen met Accenture de voorlopige onderzoeksresultaten en vergelijken we deze resultaten met de resultaten van het  van het wereldwijde onderzoek:. http://tinyurl.com/HPF-Study

 

 

 

Gerelateerde artikelen