Laura van der Bij is de nieuwe CFO van SIDN 

CFO gaat ook mede vorm geven aan partnerschap met het Canadese CIRA.

Laura van der Bij MSc RA is per 1 september gestart als CFO bij SIDN en volgt daarmee Tuyen Nguyen op, die in augustus 2023 vertrok. In deze functie maakt Laura deel uit van het managementteam van SIDN en is ze verantwoordelijk voor de financiële strategie van SIDN en de financiële ondersteuning van SIDN fonds.

Naast finance & control heeft Laura ook quality assurance, risicomanagement, inkoop- en contractmanagement, internal audit en managementondersteuning in haar portefeuille. Ook zal ze een belangrijke rol gaan spelen in het verder vorm en inhoud geven aan het partnerschap tussen SIDN en de Canadese registry CIRA. Dit zijn de bedrijven aangegaan in het kader van de ontwikkeling van een gezamenlijk domeinnaamregistratieplatform.

Als betrokken CFO kun je samen met vakgenoten invloed uitoefenen op de toekomst binnen jouw sector. Bespreek belangrijke trends, ontwikkelingen en strategieën tijdens onze online CFO.nl Panels. Geïnteresseerd in kosteloze deelname? Bezoek CFO.nl/panel voor meer informatie en sluit je aan.

Laura werkte de afgelopen jaren bij BDO Audit & Assurance als registeraccountant en heeft daar ruim 12 jaar ervaring opgedaan op het gebied van finance, audit en control. In haar loopbaan bij BDO deed ze zowel financiële als leidinggevende ervaring op. In haar hele loopbaan focuste ze zich vooral op de audit van non-profitorganisaties. Deze ervaring zal Laura goed van pas komen in haar werk voor SIDN, eveneens een non-profitorganisatie.

Lees ook op CFO.nl: Tuyen Nguyen is de nieuwe CFO van Colliers

SIDN beheert het .nl-domein met meer dan 6 miljoen domeinnamen. Het bedrijf werkt daarnaast aan diensten en oplossingen die ons digitale bestaan veiliger en gemakkelijker maken. SIDN’s researchteam SIDN Labs ontwikkelt hiervoor nieuwe technieken en systemen die de stabiliteit en veiligheid van .nl, het DNS en de internetinfrastructuur verhogen. Direct, of indirect via SIDN fonds, is SIDN nauw betrokken bij veel maatschappelijke initiatieven die het gebruik van internet stimuleren of de negatieve bijeffecten van het internet bestrijden.

Gerelateerde artikelen