Mark Brok benoemd als CFO bij Dieseko Group

Brok gaat Dieseko helpen om internationaal verder door te groeien.
Deze maand is Mark Brok benoemd als CFO bij Dieseko Group BV. Brok werkte hiervoor bij Attero en Ardian Infrastructure. Brok gaat Dieseko helpen om internationaal verder door te groeien en de marktpositie van Dieseko uit te bouwen in de wereld van de funderingsbouwindustrie.
Generatieve AI betekent een cruciaal keerpunt voor CFO’s. Het kan veel taken automatiseren, waardoor er meer tijd is voor strategische beslissingen. Maar hoe ver zijn we écht met AI in finance? En hoe ver ben jij met jouw AI-implementatie? Het is tijd voor het eerlijke gesprek tijdens CFO Studio. Meld je nu gratis aan en praat live mee op 2 oktober!
Dieseko Group BV is sinds 1974 leverancier van innovatief materieel voor de mondiale funderingsbouwindustrie. Onder de merknamen PVE, ICE, Woltman en Bell biedt het bedrijf een breed portfolio aan producten en diensten zoals trilblokken, powerpacks, hei- en boorstellingen, slaghamers, baggerpompen en vibroflots. De diensten omvatten verkoop, verhuur, training, technische ondersteuning, onderhoud, revisie en reparatie. Dieseko Group opereert mondiaal en heeft vijf vestigingen in China, de VS, Australië, Brazilië en Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland bedient Dieseko Group de wereldmarkt via een uitgebreid dealernetwerk.

Lees ook op CFO.nl: Philipp Belle (CFO van DPR Construction Europe): “Onze mantra is: nooit genoegen nemen met de status quo.”

Als betrokken CFO kun je samen met vakgenoten invloed uitoefenen op de toekomst binnen jouw sector. Bespreek belangrijke trends, ontwikkelingen en strategieën tijdens onze online CFO.nl Panels. Geïnteresseerd in kosteloze deelname? Bezoek CFO.nl/panel voor meer informatie en sluit je aan.

Gerelateerde artikelen