FM Dag 2020, we doen het gewoon

Hoe klinkt de symfonie van jouw organisatie? Kom luisteren op 16 september, online én offline.

Door Bouko de Groot.

We willen, moeten, en kunnen het tóch doen: FM-Dag 2020! Want ondanks corona willen we de vijfde keer toch echt vieren met een groots programma. En uiteraard kan de Huub van Rozendaal Award niet zomaar een jaar overgeslagen worden.

Maar ja, corona. Daarom hebben we een unieke oplossing gevonden: met een selecte groep is er een live FM Dag, op 16 september in het Spant in Bussum. Zoals op de vorige vier edities zijn er ook dan speciale sessies. Toch is de dag voor alle lezers toegankelijk, gewoon vanuit huis: inloggen voor de webinar, online meepraten, chatten en netwerken.

Meld je daarom nu aan voor de webinars.

Dit jaar is het thema muzikaal: elk instrument volgt zijn eigen melodie, het ene speelt hard als het andere zacht is, toch is het geheel in harmonie, volgt een ritme, ligt op een vaste koers. Dat is de kern van de symfonie, de samenklank. Eigenlijk gaat het in een organisatie net zo. Elke afdeling speelt zijn eigen partij, er zijn eerste violen, solisten en soms zelfs een piano. En net als bij een orkest, heeft ook de zakelijke symfonie een dirigent nodig. Hoe klinkt de symfonie van uw organisatie? Op 16 september komt een schare aan bekende sprekers en experts om daarover te praten. Meer dan 20 presentaties, workshops en roundtables, van fearless leadership tot factfulness: U komt toch ook?

Als voorproefje heeft FM al een aantal sprekers geïnterviewd:

Huub van Rozendaal Award

Op de FM Dag wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de Huub van Rozendaal Award, de jaarlijkse erkenning voor CFO's van familiebedrijven. De genomineerden voor dit jaar zijn:

Vorig jaar was het thema conflict. Ruim 400 financieel managers bezochten Fort Voordorp bij Utrecht om te luisteren naar sprekers die vanuit hun ervaring vertelden over hun 'oorlog'. Zelfs Rico Verhoeven was erbij, wereldkampioen kickboksen in het zwaargewicht. Dit jaar brengen we daarom de balans weer terug met symphonie en harmonie.

Gerelateerde artikelen