Henri de Pater wordt de nieuwe CFO van BAM Groep

Henri de Pater CFO BAM
Executive director Finance voor Verenigd Koninkrijk en Ierland opvolger Frans den Houter.

BAM Groep heeft bekendgemaakt dat Henri de Pater wordt voorgedragen als nieuwe CFO. Hij volgt Frans den Houter op, die de overstap maakt naar Aalberts.

Henri de Pater werkt sinds 1996 bij BAM Groep en heeft daar verschillende leidinggevende rollen vervuld. Momenteel is hij executive director Finance voor de divisie in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Per 1 maart 2025 wordt hij voorgedragen voor de functie van CFO en zal hij toetreden tot het executive committee van BAM Groep. Deze benoeming moet nog worden goedgekeurd door de centrale ondernemingsraad en zal worden besproken tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering op 8 mei 2025.

De Pater zal Frans den Houter opvolgen, die sinds 2018 als CFO fungeert bij BAM Groep en heeft aangegeven de organisatie op 1 maart 2025 te verlaten. Den Houter wordt voorgesteld als de nieuwe CFO bij Aalberts.

Lees ook op CFO.nl: BAM-CFO Frans den Houter interim-CEO na vertrek topman

Bepaal jij wat AI voor je doet, of bepaalt AI straks wat jij zult doen? Kom hierover in gesprek op 7 november met 300 vakgenoten en experts tijdens Leadership in Finance Summit 2024 in Amersfoort. Meld je nu gratis aan en ontdek hoe AI jouw rol van finance leader herdefinieert.

Gerelateerde artikelen