Marc Nijhuis is de nieuwe CFO van BOSS | Blue Ocean Staffing Services

Marc Nijhuis CFO Boss Blue Ocean Staffing
Nijhuis was eerder CFO bij IT-detacheerder Circle8.

Nijhuis die eerder CFO was bij Circle8 (voorheen De Staffing Groep), één van de grootste IT-detacheerders van Nederland, is deze week aangetreden als CFO bij BOSS | Blue Ocean Staffing Services, een staffing organisaties met labels als: Techsharks, Orcatech, Special Ops, iSprout, Tech Seals en Baanbreed.

Lees ook op CFO.nl: Nick Tanis (CFO van JEX): “Als CFO van een scale-up is er geen ruimte voor ego. Je kan niet gewoon achter je bureau zitten en denken dat je daarvandaan alles kan sturen.”

Generatieve AI betekent een cruciaal keerpunt voor CFO’s. Het kan veel taken automatiseren, waardoor er meer tijd is voor strategische beslissingen. Maar hoe ver zijn we écht met AI in finance? En hoe ver ben jij met jouw AI-implementatie? In de CFO Studio hadden we een eerlijk gesprek met Gert-Jan Strik RC (CFO van ANP), Martijn ten Kate (expert Business Finance Automation bij Billtrust) en Greyt Managing Partner Richard Veffer. Ze bespraken de kansen, risico’s en gaven praktische tips voor CFO’s om mee aan de slag te gaan.

Gerelateerde artikelen