Nieuwe directies Reaal

De Raad van Bestuur van SNS REAAL N.V. benoemt per 1 juli nieuwe directies van SNS Bank N.V. en REAAL N.V. Ook de samenstelling van de directie van SRLEV N.V. en Reaal Schadeverzekeringen N.V. wordt per 1 juli gewijzigd.

‘Het vormen van de nieuwe topstructuur geeft vervolg aan de reeds ingeslagen weg richting de splitsing van de Bank en de Verzekeraar van SNS REAAL’, aldus Gerard van Olphen, Bestuursvoorzitter SNS REAAL N.V.

Dick Okhuijsen blijft voorzitter van de statutaire directie van SNS Bank N.V. en als lid van de Raad van Bestuur van SNS REAAL N.V. verantwoordelijk voor de bankactiviteiten. Het directieteam van SNS Bank N.V. bestaat verder uit de volgende statutaire directieleden: 

 

  • Rob Langezaal, Chief Commercial Officer 
  • Alexander Baas, Chief Operations Officer 
  • Annemiek van Melick, Chief Financial Officer
  • Martijn Wissels, Chief Risk Officer

 

Daarnaast maakt Jeroen de Graaf, Directeur Communicatie, Strategie en Ontwikkeling, deel uit van het directieteam van SNS Bank N.V.

Reaal omgedoopt tot Vivat 

Wim Henk Steenpoorte blijft voorzitter van REAAL N.V., SRLEV N.V. en Reaal Schadeverzekeringen N.V. en als lid van de Raad van Bestuur van SNS REAAL N.V. verantwoordelijk voor de verzekeringsactiviteiten. De holding REAAL N.V. krijgt per 1 juli de handelsnaam VIVAT Verzekeringen. De merken onder VIVAT Verzekeringen blijven gelijk: Reaal, Zwitserleven, Zelf, Route Mobiel en Proteq Dier & Zorg. 

Vermogensbeheerder SNS Asset Management gaat per 1 juli verder onder de naam ACTIAM N.V.

De statutaire directies van REAAL N.V. (handelsnaam VIVAT Verzekeringen), SRLEV N.V. en Reaal Schadeverzekeringen N.V., bestaan naast Wim Henk Steenpoorte uit de volgende directieleden:

 

  • Seada van den Herik, Directeur Zwitserleven
  • Marcel van der Meulen, Directeur Reaal 
  • Jacob de Wit, Directeur Vermogensbeheer 
  • Arjen Schouten, Chief Financial Officer
  • Willem Horstmann, Chief Risk Officer

 

Daarnaast maken Marcel van de Lustgraaf, Directeur ITC en Facilitair Bedrijf, en Boaz Magid, Directeur Balancesheet Management, deel uit van het directieteam van VIVAT Verzekeringen. 

‘Mede namens mijn collega’s in de Raad van Bestuur wens ik de nieuwe directieleden heel veel succes in hun nieuwe rol’ aldus Gerard van Olphen.

 

 

Gerelateerde artikelen