Ralph Aarts is de nieuwe CFO van Flextender

Aarts was eerder CFO bij Firefly en fintech Ohpen.

Flextender is een onafhankelijk platform dat zich richt op het vereenvoudigen van externe inhuurprocessen voor organisaties. Het bedrijf biedt diensten zoals het beheren van inhuurprocessen, juridische ondersteuning, facturatie en het naleven van wet- en regelgeving, zoals de Wet DBA en de Wet Ketenaansprakelijkheid. Ze opereren als een Managed Service Provider (MSP) en bemiddelen tussen opdrachtgevers en leveranciers om inhuur te optimaliseren en rechtmatig te laten verlopen.

Generatieve AI betekent een cruciaal keerpunt voor CFO’s. Het kan veel taken automatiseren, waardoor er meer tijd is voor strategische beslissingen. Maar hoe ver zijn we écht met AI in finance? En hoe ver ben jij met jouw AI-implementatie? Het is tijd voor het eerlijke gesprek tijdens CFO Studio. Meld je nu gratis aan en praat live mee op 2 oktober!

 

Aarts was hiervoor CFO bij Firefly, een Nederlands bedrijf dat zich richt op energiezuinige en slimme LED-verlichtingsoplossingen voor bedrijven, maar eerder ook Head of Finance bij Ohpen, de Nederlandse fintech die cloud-gebaseerde softwareoplossingen biedt voor banken en financiële instellingen.

Aarts’ rol is breder dan alleen financieel: “Naast mijn rol als eindverantwoordelijke voor de Finance organisatie ga ik zorgen dat wij onze opdrachtgevers meer datagedreven inzicht kunnen bieden in trends en marktontwikkelingen.”

Lees ook op CFO.nl: Nick Tanis (CFO van JEX): “Als CFO van een scale-up is er geen ruimte voor ego. Je kan niet gewoon achter je bureau zitten en denken dat je daarvandaan alles kan sturen.”

Bepaal jij wat AI voor je doet, of bepaalt AI straks wat jij zult doen? Kom hierover in gesprek op 7 november met 300 vakgenoten en experts tijdens Leadership in Finance Summit 2024 in Amersfoort. Meld je nu gratis aan en ontdek hoe AI jouw rol van finance leader herdefinieert.

Gerelateerde artikelen