Thoughtleaders delen kennis over out of the box financing tijdens het Corporate Finance, Capital & Cash Summit

Succesvolle organisaties durven verder te kijken dan de traditionele financieringsaanpak. Zij zoeken oplossingen die perfect aansluiten op het businessmodel van de toekomst, met kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van corporate finance, capital en cash management. Ruim 300 financieel specialisten delen dez expertise tijdens het Corporate Finance, Capital & Cash Summit (CFCC) 18 maart in Spant! in Bussum.

Tijdens het Corporate Finance Summit gaan vakgenoten en experts in gesprek aan de hand van aansprekende business cases en praktische voorbeelden. Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het terrein van Corporate Finance en Treasury? Hoe versterkt u  de grip op uw cash en werkkapitaal? Welke inzichten bieden forecasting en modelling uw finance team?  Hoe helpt alternatieve financiering mijn strategie te realiseren? Welke investering kunt u doen in de skills en competenties van uw finance team? Een greep uit het programma:

  • Edward Markus, oprichter en directeur ICC, neemt u aan het begin van het summit mee langs geopolitieke ontwikkelingen en macro-economische bewegingen, die van invloed (kunnen) zijn op de kapitaalmarkten. Waar moet u rekening mee houden wanneer u risico’s wil beperken en wilt kunnen voldoen in uw toekomstige behoeften?
  • Corporate finance nestor Hans Wiebes deelt met veel humor zijn ervaringen over de noodzaak van financiële discipline, de opkomst van automatisering en het verdwijnen van de gulden.
  • Head of Treasury Operations Philips Frank Muusse geeft een inkijk in de treasury keuken van Philips en licht toe wat hij als de belangrijkste uitdagingen voor de komende jaren ziet. Hoor hoe en waarom treasury in het huidige, versnipperende bankenlandschap dichter dan ooit bij de business moet staan en enkel kan slagen in samenwerking met de rest van de finance functie.
  • Wassili Diagos, CFO Bouwfonds Communication Infrastructure Fund, Marlies Janssen, Head of Treasury Van Oord, Raoul Duysens, Managing Partner MBCF, Sander van Tol, Partner Zanders Treasury & Finance Solutions gaan met elkaar in gesprek over alternatieve financieringsmogelijkheden. Wat zijn de alternatieven voor traditionele bankfinanciering?
  • Patrick Lemmens, Sr Portfolio Manager Financials Robeco, laat zien hoe Fintech het banken landschap op zijn kop zet. Nieuwe disruptive technologieën, ondernemerschap en kapitaal vinden elkaar in ontelbare startups die klaar staan om de rol en processen van traditionele banken en verzekeraars over te nemen. 
  • Cross border opportunities in finance & busienss. M&A experts uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Italië, Nederland en Zweden delen hun do’s en don’ts over internationaal groeien en cross border M&A in een interactieve paneldiscussie. 
  • Treasury, cash en risk management experts nemen u mee in de strategische implicaties  van risk- en cashmanagement in de materclass: How risk- and cash management have become strategic issues and what this means? 
  • Leading bedrijven presenteren hoe zij de balans klaarstomen voor de toekomst in de Hot Seat sessies en worden ondervraagd door het publiek. Met in de hot seat Maison de Bonneterie, Boskalis, Menzis en Amsterdam Commodities.

Bekijk het volledige programma met interactieve masterclasses, paneldiscussies, hot seats en roundtable gesprekken met financieel journalist Willem van Oosten als dagvoorzitter. Ontdek alle sprekers.Het Corporate Finance, Capital & Cash Summit brengt jaarlijks financieel specialisten van grote (inter)nationale organisaties bijeen: CFO’s, corporate finance directors, CPO’s, treasury managers, investment managers, credit managers, concern-, group- en financial controllers. Het Summit biedt alles wat een Finance leader kan verwachten van een topevenement: inspiratie, kennis, netwerken met vakgenoten en een hoog niveau aan hospitality. Bezoek het Corporate Finance, Capital & Cash Summit op 18 maart.

Gerelateerde artikelen