CFO Profiel: Hans van der Vlugt

Hans van der Vlugt is sinds 1999 de financieel eindverantwoordelijke van Louwman Group. In 2019 nam hij de nieuwe rol van Director Investments op zich.

Hans van der Vlugt begon in 1990 zijn loopbaan als manager bij BDO Accountants & Adviseurs en stapte na zeven jaar over naar Stork, een productie- en dienstverlenende onderneming.

Over Louwman Group
De Louwman Groep is een van de grootste autodistributeurs in Europa. Ze zijn tevens actief in de sector van de mobiliteitshulpmiddelen. Het Nederlandse familiebedrijf Louwman Group, werd opgericht in 1923 en bestaat uit importbedrijven voor Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki.  Daarnaast is Louwman Group actief in retail, lease en finance, onderdelenlevering, logistiek en de distributie van mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en lichamelijk gehandicapten. Louwman Group is actief in Nederland, Zweden, België, Luxemburg, Denemarken en de Tsjechische Republiek. Het bedrijf heeft een jaaromzet van om en nabij 1,5 miljard euro.

Naam:                   Hans van der Vlugt
Bedrijf:                  Louwman Group
Nationaliteit:        Nederlandse

Carrière
2019 – heden      Director Investments, Louwman Group
1999 – heden      Finance Director, Louwman Group
1997 – 1999        Concern Accountantsdienst, Stork N.V.
1990 – 1997        Manager, BDO Accountants & Adviseurs

Opleidingen
1995 – 1998        Post.Doc., Accountancy, Erasmus Rotterdam BE, HES
                             Rotterdam Hogeschool Rotterdam

Raad van Bestuur
John Heller                  CEO
Hans van der Vlugt     CFO

Dit profiel is onderdeel van een reeks. Op CFO.nl worden alle Nederlandse top-CFO's geportretteerd in de rubriek Who's who.

Gerelateerde artikelen