Funda CFO Evert Brugman opgevolgd door Roos van Ginkel

Roos van Ginkel werkte eerder voor de Centrale Bank van Aruba en Deloitte.

Na ruim 11,5 jaar aan het financiële roer bij funda als CFO is Evert Brugman begin deze maand opgevolgd door Roos van Ginkel. Van Ginkel is registeraccountant en heeft een groot deel van haar loopbaan in de Audit en Assurance praktijk van Deloitte gewerkt in zowel Nederland als het Caribisch gebied. Daarnaast is zij werkzaam geweest als toezichthouder bij de Centrale Bank van Aruba en als financial professional bij NVM.

Van Ginkel: “In de afgelopen jaren heb ik zowel nationaal als internationaal gewerkt met multiculturele teams, een gegeven dat zeer positief heeft bijgedragen aan mijn managementervaring. Ik kijk er naar uit om samen met de vele (25) nationaliteiten die bij funda werkzaam zijn, een belangrijke bijdrage te leveren om wonend Nederland verder vooruit te helpen.”

Als betrokken CFO kun je samen met vakgenoten invloed uitoefenen op de toekomst binnen jouw sector. Bespreek belangrijke trends, ontwikkelingen en strategieën tijdens onze online CFO.nl Panels. Geïnteresseerd in kosteloze deelname? Bezoek CFO.nl/panel voor meer informatie en sluit je aan.

Gerelateerde artikelen