CFO.nl wenst de CFO Community een goed 2024!

Dit waren de 10 best gelezen CFO interviews van 2023.

Op CFO.nl brengen wij de Nederlandse CFO Community graag zo veelzijdig mogelijk in beeld. Terugkijkend op alweer een mooi jaar hebben wij hieronder de 10 best gelezen CFO interviews van 2023 onder elkaar gezet.

Begin 2024 goed en schrijf je zelf kosteloos in voor het gratis online memberschip op de wekelijkse CFO Nieuwsbrief van de CFO Community, vol interviews met peers, inspiratie en experts die je als CFO verder helpen in je next step: https://cfo.nl/online-membership

Fijne jaarwisseling, een goed 2024 – en veel leesplezier!

1. CFO Laurens Weers stapte over van Lightyear naar PhotonDelta: "Het is een dubbel gevoel dat ik er nu niet ben voor oud-collega’s."

2. Maarten Blacquière (CFRO) en Stefan van der Bijl (Managing Director Group Finance) van APG: "APG gaat fundamenteel op de schop."

3. Jan Piet Valk (CFO Boels Rental): “Ik heb hier die echte CFO-rol naast de CEO.”

4. Esther Pool-Kamp (CFO Sunrock): “Zo’n distributieketen, die helemaal draait op 100% groene stroom, dat is waar wij elke dag voor werken.”

5. Mirjam van Velthuizen (CFO ProRail): “Ik sta voor mijn beslissingen. Ook als het shit wordt. Dan is het tenminste míjn shit.”

6. Bart van Rooij (CFO Pathé): “Zeg nou eerlijk – een film als Top Gun moet je toch gewoon in de bioscoop zien?"

7. Michiel Gilsing (CFO Vopak): “Wij hebben de locaties, de kennis, de kunde en de klanten.”

8. Vincent Geerts (CFO Van Leeuwen Buizen Groep): "Wij houden liever rekening met volgende generaties."

9. Kan de CFO ons zorgstelsel redden? "Bij veel zorgorganisaties is de sense of urgency nog niet voldoende om daadwerkelijk stappen te zetten."

10. Glenn Ramcharan (Financial Director BMW Finance): "Ik kwam, ik zag, ik bleef."